Daily Bible Verse

December 19, 2006

Grand Slam!

I received another email from a cyber fishing bud Jim. I haven't met Jim face to face, but have chatted with him via emails for a time now. Jim fishes mostly from his boat behind Topsail island in the creeks and flats. I posted a picture of one of Jim's catches recently on the blog. Jim hit a "Grand Slam" Monday on a fishing trip to one of his "honey holes". Part of Jim's email follows.


"CONGRATS ON YOUR TROUT CATCHIN IN THE SURF . GOOD JOB. FISHED ANOTHER HONEY HOLE TODAY FOR 5 HRS. BOATED 5 DRUM, 3 FLOUNDER AND 4 TROUT , ONLY 2 LEGAL FLOUNDER. AS THE OLE TIMERS SAY I GOT THE GRAND SLAM A LEGAL TROUT , DRUM AND FLOUNDER ALL IN THE SAME FISHING TRIP, HAD TO WORK HARD TO FIND THEM TODAY THEY WERE ALL SPREAD OUT. YOU WERE TALKING ON YOUR BLOG A WHILE BACK ABOUT HAVING A LOT OF BREAK OFF'S WHEN YOU FISH FOR DRUM IN THE OYSTER BEDS, I ALSO HAD THAT PROBLEM AND WHAT HAS WORKED FOR ME IS I STARTED USING A HEAVIER BRAIDED LINE 20 LB, AND A BLACK STEEL LEADER, HASN,T EFFECTED THEM HITTING IT , WHEN I GO AFTER THE BIG REDS I GO UP TO 40LB . READ YOUR BLOG TONIGHT AND I DOUBT I KNOW MY STUFF, THEIR ARE A LOTS OF GUYS OUT THEIR THAT OUT FISH ME EVERY DAY. GO GET UM"

Jim, Congratulations on the Grand Slam. Rewards like that come to anglers that deserve them. You have to spend a lot of time on the water and pay your dues. Thanks for the tips on fishing around oyster beds. It's uncanny how reds know exactly where to run when they get hooked up.

Till next time....
Tight lines!
Johnny



_________________________________________________________________

No comments:

Post a Comment